Sista dagen på stationsvägen 13 och snart första dagen i Täby C

Så kom den då sista arbetsdagen på kommunhuset på Stationsvägen 13 i Roslags Näsby. Nu är kilovis med papper kastade och kartonger packade. Och ja jag är lite trött. Men det har också gjorts nostalgiska små upptäckter i lådor och mappar. Och annat kommer fram i ljuset och framstår som hopplöst föråldrat. Bilder och broschyrer blir tydligt gamla fort och känns hopplöst omoderna efter bara några år.

Efter påskhelgens ledighet är det första arbetsdagen i det nya kommunhuset i Täby C. Jag ser mycket fram emot att sitta där mitt där täbyborna rör sig i vardagen och hoppas det ger möjlighet till många spontana möten påntorget och fik i närheten. Men jag tar också gärna emot besök över en kopp kaffe och pratar framtidsfrågor för ett bättre Täby där vi bryr oss om varandra.

Så hör av dig – jag tar gärna en fika med dig!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.