Socialdemokraterna satsar på Täbys barn och unga

Den 23 november är det dags: Socialdemokraterna i Täby lägger fram till kommunfullmäktige sitt förslag till verksamhetsplan 2016:
”Ett bättre Täby för alla”
Vi socialdemokrater vill att vår kommun ska utvecklas till en socialt, ekonomisk och miljömässigt hållbar kommun. I Täby ska människor med skilda bakgrund och yrken kunna bo, arbeta och leva. Täby ska kännetecknas av jämställdhet och jämlikhet.
Våra barn och unga är framtiden – därför satsar Socialdemokraterna i Täby extra på kommunens yngsta invånare. Så får vi ett bättre Täby!
I vårt förslag riktar vi 25 miljoner direkt till Täbys allra ýngsta invånare, förskolebarnen. Med en enhetlig nivå på förskolepengen får förskolorna stärkta ekonomiska resurser och en mer förutsägbar ekonomi – det gynnar barnen och den pedagogiska verksamhetens kvalité. Andra satsningar vi socialdemokrater prioriterar är en halverad musik- och kulturskoleavgift, fältassistenter och söndagsöppet på huvudbiblioteket. Kultur skall vara tillgängligt för alla.
För oss socialdemokrater är våra barn och unga framtiden. De är en investering, inte en kostnad. Därför väljer vi att investera 20 öre i ökat skatteuttag i ett hållbart Täby. Där större delen går direkt till våra barn och unga. Det är de värda,
Vill du läsa vårt förslag i sin helhet?
Här: http://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Arbetarekommuner/Mall36/nyheter/Socialdemokraternas-forslag-till-verksamhetsplan-2016-Ett-battre-Taby-for-alla-/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.