Välkomna!

Här tänker jag skriva om mina tankar i smått och stort om livet, värderingar och politiken. Helt enkelt om det som är viktigt och kanske någon gång om något inte fullt lika viktigt – men som ändå fångar min blick och tanke. Vem är då jag? Jag är en mamma, lärare och politiskt aktiv socialdemokrat hemmahörande i Täby, norr om Stockholm. Jag brinner för alla människors lika rätt och möjlighet. Tillsammans är vi alltid bättre och starkare än var för sig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.